fredag den 27. august 2010

Landskamp stævne d. 21. august 2010

Så var der stævne i egen klub. med indlagt landskamp mellem Sverige og Danmark.
Stævnet blev afbrudt efter et par klasser for at det svenske og det danske landshold kunne dyste. Svenskerne førte i lang tid, men der blev udlignet, så det stod lige efter agility. I spring skiftedes de to hold til at score, så der var tæt løb, hvilket gjorde det hele vildt spændende at følge. Det danske hold vandt 17-15.

Paya skulle starte 3 klasser samtidig med at jeg var hjælper, men det var ikke noget problem, da hun er hurtig at komme i kontakt med og altid frisk på at arbejde sammen med mig. :-)

Vi lagde ud med AGåben.
Desværre fik jeg kaldt lidt for tidligt "kom", hun reagerede prompte og kom udenom springet -en vægring. Vi har trænet en del "kom" til ind imellem - det virket. :-) Ellers et godt løb, hvor vi sluttede som nr. 8 ud af 29. :-)

Herefter sp3.
En lille misforståelse, som let kunne have ført til en vægring, blev reddet men kostede en del tid, så tisfejl ellers fint flydende løb. :-) Nr. 10 ud af 25.

Til slut ag3.
Et rigtigt flot løb, men da hun sprang ved siden af hjulet, blev vi disket. Jeg valgte ikke at rette fejlen, for at bevare det flydende løb. Man vinder jo ikke noget i kl. 3 med 5fejl for slet ikke at tale om tiden.

Ingen kommentarer: