fredag den 6. april 2012

Gåsahoppet april 2012

Op kl 4, hente Tommy/Olsen og afsted til Sverige. Vi nåede fint frem omend vi vist tog en lille omvej. :-)
Første klasse var Sp3. Paya var helt oppe at køre og smuttede ud af halsbåndet 3 gange inden start. På banen havde hun åbenbart lagt planer for en anden rute end min, så vi blev disket.;-)

Andet løb var Ag3. Vores samarbejde var meget bedre. Hun missede sidste port i slalom og blev disket, men fik ellers klaret dele af den udfordrende bane ok.



Idag startede vi med Ag3 op ad dagen. Udfordrende bane. Nogle af planerne lykkedes, men forkert tunnelhul et par gange. Sp 3 lå sent på dagen. En lille feberredning, da pigen var ude af kurs, men senere fik jeg kaldt for tidligt og vupti vægring med efterfølgende disk. Det kører ikke lige pt.

Søndagen startede med en fed agilitybane, men hun smuttede fra mig et par gange, så disk. Så var der finale. Meget spændende med danskere i alle tre størrelser. Susanne vandt finalen for små. :-)
Sent om eftermiddagen skulle vi løbe spring 3. Meget udfordrende og spændende bane. Vi kom halvvejs igennem før jeg var for længe om at vise hende, hun skulle have et spring bagfra, men ellers et fedt løb.



Når man går fra den ene disk til den anden og ender med 6 disk ud af 6 løb, er det virkelig med at holde fokus på de ting der lykkedes og ret beset synes jeg, vi havde flere gode passager i hver bane, der gik godt. Vi træner jo også at bruge det nye, vi har lært ved at blive udfordret.
Alletiders weekend sammen med en masse dejlige mennesker. Vi var en del, der overnattede på samme vandrehjem, så vi spiste sammen på restaurant i Skurup og kunne herefter hygge videre på vandrehjemmet med snak og lidt "Drawsomething"

Ingen kommentarer: