torsdag den 4. april 2013

Gåsahoppet 2013


Her i påsken var vi så i Sverige for at deltage i det årlige Gåsahoppet i Niels Holgersenshallen i Skurup.
Fredag var vi tidligt oppe, så til Hvidovre, hvor vi skulle følges med Allan og Gaia. Det blev en mega lang dag med 5 timers ventetid, da klasse 3 startede, derefter klasse 2 og til sidst de åbne klasser.
De to første løb blev begge disk (svingende arme) og det sidste blev gennemført med 10fejl, men hovedsagen var at Paya var glad og gerne ville arbejde. Hun blev varmet godt op før hvert løb: med slalom mellem benene, udstrækning m m som kiropraktoren har foreskrevet. http://youtu.be/mHOgiFluK4U


 Lørdag skulle vi møde lidt senere og det var vist meget godt for vi punkterede kort før Skurup. Desværre kunne vi ikke få reservedækket løs, så vi måtte tilkalde assistance. Falck ville ikke hjælpe, så vi fik fat i SOS. Kort efter holdt en ladvogn ind og hjalp os og vi kørte videre. Det viste sig senere at det var en lokal svensker og ikke SOS. ;-) Allan måtte klare første bane uden banegennemgang, men det blev desværre til en disk. Også denne dag blev det til to disk og et med 5fejl + tidsfejl, da vi måtte tage slalommen om.
http://youtu.be/QzHWQITxgsU

Søndag var urene blevet stillet frem = 1 times mindre søvn. Det blev til to disk, men alle løbene denne weekend indeholdt også gode momenter, så jeg er ganske godt tilfreds med Paya og især glad for at se hendes glæde ved at løbe sammen med mig. :-)

http://youtu.be/KMVl6m7w5S8Søndag fik vi også set finalerne og der blev virkelig kæmpet om pladserne. Dejligt at se, der også var dansk deltagelse. Susanne med Dweet blev nr. 2 i lille og Ann Britt med DJ løb med sejren hos de store. Super sejt og flot agility at se på.
Dejlig weekend i hyggeligt selskab, afslappende dage med udfordrende baner og meget inspirerede agility at se på.

Ingen kommentarer: