søndag den 29. november 2015

Sorø 21.-22. november 2015

Idag har vi været til rally prøver i Sorø. Paya startede i champklassen, gik en super flot runde til 99 point, vandt klassen og fik sit første super cert. Yipiii. :-)
Willow var oppe i ekspert klassen og fik 95 point og fik dermed sit tredie rally cert og kan nu føje DKRLCH til sit cv.:-)
Om eftermiddagen havde jeg så to hunde i champ klassen. Willow fik en fin debu med lidt ommere og en fører der lavede et indkald efter en meget flot bakke foran af Willow. Det blev til 73 point . Hun var lidt trykket i hallen, men halen gik. :-)
Paya havde også et par ommere og en meget skæv bakke foran og fik 81 point.
Ærgerligt, man ikke kan se hvor det går galt på en dommerseddel, men har da en video, hvor jeg kan gætte mig til nogle af fradragene.

Dagen efter var vi til Årets Hund i lydighed i klasse 3. På grund afvejret var vi nær ikke kommet afsted, da vejen ikke var ryddet. Vi fik et lift af Mette ved at gå op til en af de ryddede veje og kom således frem til Sorø. Da Paya jo var gået i løb, var der lidt forvirring omkring. hvornår vi skulle på, men vi, måtte vente til sidst i klassen med at komme op. Der blev en del at trække for, da hun rejste sig op ved alle de øvelser, hvor jeg skulle gå ind til hende??? Positioner under gang mistede vi også to positioner i. I fremsendelse til feltet løb hun i en anden retning???  Hun laver godt nok nogle underlige ting ind imellem. Skidt pyt uanset flot at kvalificere sig, så super stolt af den lille grå. Nu er der dømt lp pause med hende, så må vi se hvad det nye år bringer. :-)


Ingen kommentarer: