søndag den 1. maj 2011

Vestegnen 30. april og 1. maj 2011

Denne weekend var vi i vestegnen. Vi var mange afsted fra klubben og havde stillet telte op om fredagen, så vi kunne sidde sammen. Ivan skulle også løbe med Joshva og Christine var med, så teltet var fuld af hunde. Det blev to meget hyggelige dage i dejlig solskin det meste af stævnet. Søndag eftermiddag kom regnen så i rigelige mængder. Teltet må tørre på terrassen til næste weekend. :-)

Lørdag lagde vi ud med spring åben, som endte i total kaos og deraf disk.
Herefter var det ag3. Et godt fejlfrit løb, hvor vi sluttede som nr. 8.
Endnu et ag3 løb. Super løb som rakte til en 2. plads. Fedt, når det lykkes.:-)



Om eftermiddagen gik vi over til sp3, også her to løb.
Det andet fik vi en 4. plads på og det første cert. Jubi, man bliver helt høj.:-)



Søndag startede med ag3, hvor det blev til lidt fejl, da jeg stod forkert et par gange. Der manglede også et felt på bommen.
I sp3 gik det bedre. Flot fejlfrit løb, en 4. plads, med endnu et cert. :-)



Herefter skulle der løbes efter DM udtag. Det lykkedes at få begge i hus og i ag åben blev det endda til en flot 4. plads. :-)



Paya arbejdede virkelig godt selvom hun var i løb. Hun var lidt tøvende ved start, men kom så fint op i tempo. Et par gange virkede det, som om hun hang lidt fast i slalom, men ingen fejl, som i Sverige.:-) På video ser det ud som om hun springer lidt langt oppe på A'et, så det må jeg lige holde øje med, selvom hun kun missede et felt hele weekenden.
Alt i alt en virkelig skøn agility weekend med to cert, to DM udtag og mange nyttige præmier. :-) Men vigtigst af alt, hun er smadder dejlig at løbe med, min smukke blå Paya pop. :-)

Ingen kommentarer: