lørdag den 12. maj 2012

Hvalsø 12. maj.2012

Regnfuld dag i Hvalsø med glat underlag og kraftig sidevind. Teltet havde fået knækket en stang, men den fiksede Ivan. Vi startede med en Ag3, som bød på en "ind i mellem to spring", som kostede mange disk. Armene helt ind til siderne og Paya fulgte fint med, var lidt sent med, hvor hun så skulle hen, så hun gik forkert. Vi fik en vægring og lidt tidsfejl pga. "udflugten" til den forkerte side, men sluttede på en 4. plads. :-)



Herefter Agå. Flere hunde var blæst af balancen lige før vores løb, så vi luntede over balancen i adstadigt tempo. Skal ikke have en skadet hund pga. et DM udtag. En misforstået blindcross kostede en vægring, Efter mellem klassen blev balancen taget ud og A'et skulle så tages to gange. Agility skal jo ikke være farligt for hundene.:-)



Spå gik fint lige indtil Paya gik i tørvejr i posen - disk. Hvad man ikke altsammen får vist sin hund. :-) Kameraføreren nåede ikke at filme løbet, da vi kom til i tilfældig rækkefølge efterhånden som vi kom derop. Vi kom til med det samme.

Vi pakkede lidt sammen og bragte Lezza og Sassi op i bilen. Sidste løb var Sp3, som gik fint indtil jeg fik kaldt for tidligt og deraf fik hende om på den forkerte side af springet, med en vægring til følge.Vi sluttede alligevel på en 4. plads. :-)



Som altid et veltilrettelagt stævne, men hvor var det vådt, koldt og til tider blæsende. I må gerne arrangere solskind og tørvejr en anden gang.:-) På vej hjem hentede vi campingvognen, så nu er vi klar til Viby i næste uge. :-)

Ingen kommentarer: