søndag den 6. maj 2012

Roskilde 5.- 6. maj 2012

DKK stævne på dyreskuepladsen. Fredag satte vi telte op og lørdag morgen måtte det hele flyttes p.g.a. underlaget. Drænrør for hver 2. meter! Lidt hektisk start på dagen, men heldigvis gik stævnet ikke igang, før alle var omplaceret. :-)
Vi startede med Ag3 og en disk. Mine blafrene arme fik hende over det forkerte spring. Det gik meget bedre i de to åbne, som begge blev gennemført uden fejl. der var dog lidt buer hist og pist. :-)



Vi skulle jo også til lydighed ved samme stævne, så efter en del vandring frem og tilbage og flytning af starter, fik vi plads og selvom det var sidste start på dagen, gik det fint. 175point, en 1.præmie og så blev vi også 1. vinder på dagen. :-) Smed lidt halve point på skæve afslutninger og så tabte hun pinden.



Bagefter var vi et lille smut rundt på pladsen, men det blev ikke til så meget da det var sidst på dagen og flere boder var begyndt at lukke.

Søndag startede vi med at aflevere vores lydighedsbog. Dommeren i den ene ring havde tabt en skrue med pladshætte og da de ikke selv kunne finde den, tilbød jeg at få Lezza til at søge efter den. Sørme om ikke den gamle fandt den til stor begejstring for lydighedsfolket.:-)
Herefter vendte vi tilbage til agilitybanerne. Vi skulle starte med Sp3, hvor jeg lavede om på min handling i sidste øjeblik og blev disket....
Herefter skulle vi til lydighed. Det gik forrygende indtil næsepinden, som blev tabt to gange og ikke samlet op til sidst. Dyr øvelse, når den ganges med to. Måtte gå fra præmieoverrækkelsen, da der blev kaldt til banegennemgang i Spå, men vi fik 176point, en 1. præmie og en gul roset. Spå gennemførte vi uden fejl og dermed var endnu et DM udtag i hus. Nu har vi et af hvert. :-) Sidste løb var Agå, laaang bane, hvor Paya trods en hård opbremsning ikke helt fik vippen og feltet på balancen var der heller ikke tid til.



Under stævnet blev der uddelt diplomer og vaser af Sheltieklubben. Paya blev nr. 7 i årets agilitysheltie og modtog endvidere to flotte vaser, fordi hun var blevet agility- og spring champion i 2011.

Nu vi var tidligt færdig, gik vi boderne igennem og fik lidt af hvert med hjem til hundene.
Dejlig weekend i Roskilde sammen med en masse dejlige mennesker. :-)

Ingen kommentarer: