mandag den 6. maj 2013

Albertslund 4. - 5. maj 2013

Om lørdagen var vi kun til lydighedsprøve.
Da Anne-Grete  var på agilitybanen var jeg alene om at filme, så cameraet var sat på stativ og klarede opgaven selv, men ind imellem forsvinder vi ud af billedet. Det meste er dog med. :-)

Det gik fint i Lp2. Denne gang fungerede fællesdæk til fuld point. Hun fik heller ingen guffer inden. ;-) Vi mistede en position under gang. Skulle have standset op ved sit, så hun fik lidt mere hjælp, men da vi træner med og uden stop, glemte jeg det. Ved stillingsskift fungerede hørelsen ik, så der måtte en ekstra kommando til.Pga løbsk tæve i klassen var der lang ventetid, som vi benyttede til lidt hyggesnak ved lp ringen,  i teltet ved agilityringen og en dejlig gåtur i området.
Vi sluttede som nr. 1 med 206,5 point. :-)



Søndag startede også med Lp2. Vi var kun 2, så det var hurtigt overstået. Vi sluttede igen som nr. 1 med 200 point. :-) Her var der igen hørelsessvigt ved stillingsskift og en knaldapport. Dejligt hun er begyndt at tænde på denne øvelse. :-)



Om eftermiddagen var der så DM udtag. I Spå var der desværre slalomfejl med efterfølgende disk og i agå fik vi en vægring, men ellers var det ok løb- :-)





Ingen kommentarer: