onsdag den 22. maj 2013

Ribe 18. - 20. maj 2013

Fredag gik turen til Ribe - alene, Tommy var stadig væk skadet. Efter en del kø kørsel nåede vi frem og hentede campingvognen, som allerede stod herovre. Ville egentlig ikke sætte andet end markisen op, men det endte alligevel med hele teltet. Fik lidt hjælp af Knud og senere Annette ;-)

Lørdag startede med agå - fejlfri og dermed DM udtag. Blev nr. 3. :-)
http://youtu.be/IIVT5eojdxc
Kort herefter spå - også fejlfri og det tredie DM udtag i spring
http://youtu.be/wb3NE8UleHc
Efter en mindre pause, var det så ag3, men her blev en svær slalomindgang lavet om til en lettere med disk til følge og balancefeltet var der heller ikke.

Søndag startede med spå....disk først fejl i slalomindgang og herefter kunne Paya kun tælle til ti. :-)

Efter frokost var der agå. Tilskuerne sagde den var hjemme, men ak da jeg så videoen kunne jeg se, der blev dømt fejl på balancen. Til træning stopper hun, men ikke i konkurrence. Har jo ikke så megen tid at rutte med. Må tage en beslutning om det skal være stopfelter altid.???
Dagen blev rundet af med sp3, som vi kom igennem med 5 fejl.
Nå ja og så var vi kommet i finalen. :-)

Om aftenen pakkede jeg teltet ned, da det så ud til mega regnvejr. Markisen blev dog oppe.

Mandag startede med finaleløbet, hvor Paya dog trods skift og kald fortsætter ud over slutspringet, så desværre en disk, men sjovt at deltage i. Altid en særlig stemning i en finale.
http://youtu.be/N6SpOB4Txxk

Herefter var der laaaang ventetid inden ag3. Pakkede stævnetelt og markise sammen og koblede campingvognen på. Løbet endte med en disk. Kommer alt for langt bagefter til at få hende til at tage et spring bagfra, da hun ikke er så stiv i blindcross efter slalom. Det må der trænes på.  ;-)

Så gik turen hjemad, langt at køre alene, men kom dog hjem inden aftensmad og fik bakset campingvognen ind med lidt hjælp. Tak Anne-Grete, du er der altid, når der er behov. :-)

Super hyggeligt stævne i godt selskab. Mange tak til videooptagerne Søren og Dorte.
Og ja en Burtsner er rummelig, så man kan sagtens være fem mennesker og fire hunde uden pladsmangel. :-)




Idag er campingvognen så kørt ud til opbevaring ved Tommy.
Billederne af Paya er taget af Natasha. :-)

Ingen kommentarer: