onsdag den 2. september 2015

DM 2015

Karin og jeg havde kvalificeret os til DM og kørte sammen mod Århus fredag. Vi havde indlogeret os på et hotel i nærheden af Århus Firma Sport, hvor DM blev afholdt. Alle tre hunde tog elevator tur og overnatning på hotel i stiv pote.
Lørdag morgen måtte vi tidligt afsted for at sætte telt op inden indmarch. Vi havde alle tre hunde med til indmarch. Herefter startede prøverne.
Paya og jeg lagde ud i Lp3. Fine fællesøvelser, lidt usikker fri ved fod , men så gim det fremad lige indtil næstsidste øvelse..feltet. Hun løb ud til en kegle ved kantbåndet og kom desværre udenfor banen, så vi blev disket. Ja en gang skal jo være den første, men det var da lidt surt. :-/

Nå, tilbage til teltet og ind i skyggen. Efter lidt ventetid skulle vi op i rally ekspert. Fin bane og hvad gør jeg, laver det første skilt forkert....en stå gå fra, blev til en stå gå rundt. !!!!! Tror ikke jeg helt havde forladt lp banen.!!!!!! Nå, men videre rundt blev det til en ommer mere ved en venstre synkron vending. 
Tja, regnede ikke lige med at gå videre, men det var åbenbart godt nok til at lande blandt de ti bedste.
Næste runde var der lidt mix up med dommersedlerne, så vi gik lææænge og ventede på at komme ind. Her gik vi en fin runde med minimale fradrag. Alt ialt blev det til sammenlagt 190 point og en 6. plads. :-)
Tilbage i teltet var Karin i mellemtiden gået til sin Lp1 med Smilla, så nåede kun at filme en lille smule, desværre.
Herefter ventede vi på præmieoverrækkelsen, som tog sin tid, da alle skulle op og have en flot DM sløjfe, et fleecetæppe med broderet hvilken klasse man deltog i og en stor pakke Kronchguffer. Lang tid ja, men for hver enkelt er det jo en sejr at være blevet udtaget til DM, så dejligt, der blev gjort noget ud af det uanset dagens resultat. Vi havde også spillet med i deres lille lotteri og sørme om ikke vi vandt 4 vandglas. Hvad er der med mig og vandglas til DM !!!!

Dagen efter havde vi meldt til i rally. Hyggelig stemning med musik og højtalerspeak.
Karin lagde ud med at debutere med Smilla og fik max point 100. De sluttede som nr. 4 på dagen, kun slået på tid, super sej debu. :-)
Willow kom ind lige efter på nabobanen og debuterede i øvet. En ommer, da jeg for vild i et fristende ottetal. :-/ Vi sluttede med 95 point og en oprykning i bogen. :-)

Paya rundede stævnet af med at debutere i champ klassen og gjorde det super flot. To ommere i et vandfald og en anden øvelse, begge på højre side, hvor hun kommer lidt for langt frem. Når vi får styr på højre siden, skal det nok blive godt. Vi sluttede som nr. 4 på dagen med 92 point. :-)


Ingen kommentarer: