tirsdag den 17. maj 2016

Spaniel klubben 14. maj 2016

Lørdag var jeg afsted med de tre tøser til et lille hyggeligt rally stævne med kun en bane. Dejligt kun at skulle koncentrere sig om en hund af gangen. Vejret var lidt svingende, men satsede på det holdt tørt, så ingen telt, kun burene og en stol.


Journey startede i ekspertklassen. Havde allieret mig med lidt frikadeller, så kontakten var god og opvarmningen gik godt. Der var lige en enkelt øvelse som var rimelig ny -stå gå fra, men den blev vi hurtigt enige om. :-)  Inde på banen måtte vi opgive sidde foran, så -13. Det samme skete i Roskilde. Eksperterne på sidelinjen mente det var pga duft fra løbsk tæve. Der var ingen problemer under opvarmningen, så det må prøves til træning. En enkelt ommer og to gange stor forsinket reaktion gjorde vi sluttede på 80 point.
Herefter var det Willow og Payas tur i champklassen med to hunde imellem.
Willow gik en super runde til 98 og Paya gik også en super runde, men fik lavet en sit -dæk istedet for en dæk under gang. Det kostede lige -10, så vi sluttede på 90 point. 
Willow vandt klassen og fik endnu et cert. Nu har hun to med Paul som dommer, så vi må sørge for en anden dommer til de kommende prøver.
Rosetterne var de udgået for, men vi kom bla. hjem med et aktivitetsspil, som alle pigerne blev meget glade for at finde guffer i. :-).

Ingen kommentarer: