torsdag den 4. maj 2017

April 2017 DHS og DKK Roskilde

Er kommet lidt bagud med bloggen, så vi snupper lige to stævner.
22. april havde vi dobbelt rallystævne i DHS altså i egen klub. Det betød at jeg også var med i planlægning og afvikling af arrangementet. Havde alligevel meldt begge hunde til, da det også var DM udtag og jeg gerne vil have Willow med til DM også.
Det tog lidt længere tid at flytte det fulde fokus på banegennemgang i stedet for pløkker og mini kegler, men det lykkedes at komme ind i boblen med hundene. Payas første runde blev lidt rodet, men rakte alligevel til en 4. plads. Willow var flyvende og alt den flow, vi har arbejdet på at få frem på det sidste lykkedes. Hun vandt oven i købet klassen med 97 point. Så stolt af min bordertøs.
Anden prøve var begge tøser på, igen tre hunde imellem og denne gang startede jeg med Willow. Lidt mere roligere runde, men super flot 98 point og 2. vinder på dagen. Paya var i sit es, så det blev til en meget kvik runde i højt tempo, så der ikke var tid for den lille grå til at putte ekstra øvelser ind. 100 point og vinder af klassen. Så fedt, når det man arbejder på lykkes.:-)
30.april var vi så afsted igen. Denne gang i Roskilde, hvor det gjalt årets hund, en konkurrence jeg har fået lidt anstrengt forhold til efter min lange periode med øjenproblemer samtidig med deltagelse i ÅH i lydighed. Det tog helt lysten til lp fra mig og rallyfinalen sidste år i Herning satte skub i minderne. Nå men jeg plejer at kunne svinge mig op igen, men ikke denne gang. Efter en travl uge på job med eksamensforberedelser og massiv hovedpine, var det svært at komme ind i nogen bobble hverken med den ene eller den anden hund. Paya gættede på livet løs og Willow var kun delvis med. I anden runde kunne jeg mærke hun syntes det hele var for meget. Skod førerarbejde!!!!! Alt for mange ommere og også hele mistede øvelser.
Resultaterne var såmænd ikke dårlige rent pointmæssigt: 84,86, 88 og 90, men i årets hund gælder det placeringer og de udeblev.
Nå shit happens og pigerne gjorde jo det bedste de kunne med den fører, de havde med, så vi drog på shopping og fik bl.a. købt et ben til hver. Tilbage i teltet blev vi og hyggede med de andre.:-)