mandag den 29. maj 2017

Sorø 6/5 og Årslev 20/5


Til rally i Sorø.med begge pigerne. Paya lagde ud og gik en rigtig fin runde. Tre hunde efter var det Willows tur. Dejlig runde, hvor hun var på hele vejen rundt. Willow vandt klassen 11/100 sek hurtigere end Paya, som blev nr 2 - begge med fuldt hus 100 point. Stjernetøser.
Nu gnaskes der okseører, mens der ses lidt agility.
Paya rundede lige stævnet af med et lille springløb sammen med Gitte til fordel for HMC. Hun kan endnu, min lille grå. :-)
Hjemvendt fra stævne i Årslev. Champklassen var på først, så 4 timers søvn og så afsted. Paya var på først, gik rigtig flot, men løb rundt om vingen på det sidste spring på tilbageturen og igen i ommeren, så -13. vi fortsatte i festhumør, da Paya jo godt kunne fornemme øvelsen ikke var korrekt udført. Resten af banen gik da også rigtig fint. Vi sluttede nemlig på 87. Tre hunde efter var det Willows tur og hun gik super flot, 2 træk for langsom sit. Vi sluttede med 98 som nr. 2, kun slået på tid. Super tøser at have med på tur.
Har siden hen arbejdet på en løsning, hvis Paya igen skulle stille sig bag vingen. Bakke lidt, så hun kan komme rigtigt tilbage over springet. tror det mest vil ske ved agilitylignende spring, hvor hun jo normalt ikke skal springe tilbage over springet. Måske ville det også hjælpe at bruge kommandoen "fremad" i stedet for "videre", som hun kender fra agility. Nu har vi i hvert fald en plan, hvis det skulle ske. :-)Ingen kommentarer: