lørdag den 18. juni 2011

Albertslund 18. juni 2011

Idag var vi i til DKK stævne i Albertslund.
Da vi ankom havde Anne-Grete lige løbet Ag1-fejlfrit. Jubi, den oprykning til Ag2 var længe ventet. Super godt gået og stort tillykke. Nu kan jeg endelig give hende den lovede pink madskål til Merlie. :-) Ivan skulle også løbe med Johsva og det gik flot derudaf over de nu noget lavere spring. Joshva er nemlig havnet på rette hylde efter han er blevet målt lille.:-)
Paya skulle starte med Spring åben. Fint løb, hvor hun dog får en vægring, da jeg får hende for langt ud, så hun passerer et spring. Næste løb var Ag åben, hvor hun smed balancefeltet igen igen, men bortset fra det, arbejdede hun fint.
Så blev det tid til holdløb i spring og Ahlś de friske var klar i nye pink bluser. Alle tre var fejlfri og holdkaptajn Ivan var glad, pt. er vi kun tre på holdet.

Ole med Mokka


Kate med Ludvig


Gitte med Paya


Sidste løb på dagen var Ag3. Paya arbejdede godt derudaf og blev stoppet på nedgangen på balancen. det tog selvfølgelig lidt tid, men vi blev alligevel nr. 3 og fik dagens cert - det første i agility.:-)



Herefter fik vi en opringning fra Trine, som var taget til finalen i Landsdels holdturneringen i Fløng. Vores hold var blevet hhv. nr 2 og 3 i agility og nr. 2 i spring. Super flot gået af alle, der gennem året har kæmpet for at samle point. Susanne og Trine havde endda sørget for vin til både Anne-Grete og mig. Betænksomme tøser..-)

Ingen kommentarer: