tirsdag den 15. januar 2013

Fejring af Danmarksmestre


Onsdag 5. december 2012

Tommy og jeg var sammen med vores træner Lene (desværre syg) og formanden for MBS Lone inviteret til recception på Ballerup Rådhus. Imponerende arrangement, som vi gerne deltager i en anden gang. :-)
Selveste borgmesteren stod og bød velkommen med borgmesterkæde og det hele. Først stillede vi op til fællesbillede i hall én . Så skulle vi i kantinen, hvor der var en kæmpe buffet med masser af dejlig mad og drikke.
Så den mere formelle del. Hver klub fik overrakt "præmier" af borgmesteren. Lidt forvirring, da borgmesteren skulle være morsom og fortalte at nu kom der en meget speciel situation for dem, der egentlig var blevet danmarksmestre var ikke inviteret…… Dén måtte han lige forklare for resten af forsamlingen fostod det jo ikke.  Det var selvfølgelig hundene, der ikke var inviteret med :-) Alle klubformænd m/k fik en buket blomster samt et brev (med tillykke samt besked på, at der var sat 500 kr ind på klubbens konto af kommunen) og danmarksmestrene fik et krus med Ballerup kommunes ‘våbenskjold’. Så var der mulighed for flere billeder og endelig en klapsalve.
Ialt 116 danmarksmestre blev hyldet og dertil kom lidt formænd mm, så der var godt fyldt op.
Aftenen sluttede med et stykke kage og en kop kaffe. MEGET FLOT.



Ingen kommentarer: