mandag den 13. maj 2013

Viby 9.-11. maj

Så er vi hjemme fra Viby. Dejligt veltilrettelagt stævne på dejlige arealer. Resultaterne på agility siden begrænsede sig til et DM udtag i spring.
http://youtu.be/wIDz3mQCsps

Der var lige en vægring, et felt eller en forkert forhindring i de andre løb, men Paya arbejdede fint, så jeg er godt tilfreds.
Her er lidt billeder Jesper tog af Paya- ;-)

Da der i år også var lydighed og rally på pladsen, havde jeg valgt kun at lade hende løbe tre løb om dagen torsdag og fredag. Om lørdagen, hvor hun også var tilmeldt lp2 og rally ekspert, skulle hun kun løbe de to DM udtags klasser. Da vi om fredagen havde fået nr. 2 i spring nøjedes vi med agå om morgenen, så vi kunne koncentrere os om de andre ting derefter. Lp og rally lå lige bag teltene ved agilityringene, men det generede ikke hverken Paya eller Sassi.

Vi startede med rally. Fik rykket Sassi frem, så det ikke faldt sammen med lp. Hun virkede tændt inden vi gik ind, men blev lidt mere forsigtig, da hun kom ind. Vi kom banen rundt uden ommere. Hun fik 90 point, måske pga nogle meget skæve sit positioner eller lidt forsinkede reaktioner. :-)
Ikke altd nemt at vide hvad, der koster flest point. At rette eller ikke at rette. :-)
http://youtu.be/P_lx3TSXQlE
Så hentede jeg Paya og forberedte mig på banen, men ak dommeren Frank skulle også op i lp2 og valgte at afbryde rally for at gå til fællesdæk og det skulle vi jo også med til. Irriterende, men heldigvis klarede Paya udfordringen til top karakter, selvom Franks hund forlod sin position og han gik ud.
Så forsatte rally og vi skulle ind. Paya gik super, men gik i sort ved øvelser med "ind foran". Et gammelt problem, som jeg troede var løst. Midt i vores æresplads henvendte lp dommeren sig, da det var vores tur. Han kender nok ikke så meget til rally. ;-) Vi sluttede med 87 point. :-(  http://youtu.be/BxXkHuKGO8s

Så var der kun lydighed tilbage. Dommeren havde i mellem tiden taget næste ekvipage ind, så vi lige kunne nå at omstille os. Paya gik flot og vi fik kun et par fradrag tre steder og sluttede med 215 point ud af 220 mulige og vandt klassen. Super stolt af min lille stjerne. :-)
http://youtu.be/-Zf_4eFn4pM

Begge piger fik en medalje for rallydeltagelse og i lp fik vi også en medalje og tre kuponer. Kuponer og medaljer byttede jeg i samråd med pigerne til tyggestænger i Maxi Zoo teltet. :-)

Ingen kommentarer: