torsdag den 4. september 2014

DM i rally 31. august 2014

Fredag drog vi afsted til Vamdrup med campingvognen på krogen. Bilen var læsset med fem hunde. Karin havde kvalificeret sig til DM med Venja i Lp2 og dagen efter skulle Roumers debutere i rally begynder. Smilla var også med.
Jeg havde Paya med, som som havde kvalificeret sig til DM i rally ekspert og Willow.


Vel ankommet fredag gik vi i gang med at sætte stævnetelte op.
Kim, Mona, som skulle op i Lp2 med Dina og Signe, som skulle op med Sitka i rally øvet og Lp2 kom senere. Om aftenen var der hygge med hjemmelavet pastesalat m pulled pork, nams. .-)


Lørdag var der så DM og Paya lagde ud med 93 point i første runde. To ommere, så jeg regnede ikke med at vi gik videre til finalen.


http://youtu.be/jJqtFZ2Jzvc


Deltagerne til finalen blev råbt op i højtaleren og sørme om ikke vi var gået videre. :-)
I finalen gik Paya perfekt til 100 point.

http://youtu.be/PygtsXXISvU


Sent på eftermiddagen var der præmieoverrækkelse. Først lydighed. Signe var blevet nr. 5, Karin nr. 8 og Mona nr. 11. I rally var både Signe og jeg gået videre i finalen, så det var spændende at finde ud af den endelige placering. Signe blev nr. 2 og Paya og jeg nr. 1 med sammenlagt 96,5 point.




Paya er nu DANMARKSMESTER I RALLY EKSPERT 2014.
Så stolt af den lille blå stjerne.


Om aftenen fejrede vi dagens resultater med champagne til festmiddagen og hyggede herefter videre i forteltet.



Om søndagen skulle vi atter op i rally ekspert.
Vi blev her nr. 2 med 96 point.


http://youtu.be/lBJDZKgBOiE

Vi drog hjemad i øsende regnvejr, men sikke en dejlig hyggelig tur med en masse dejlige hundefolk. Tak for billederne af Paya på rallybanen i regnvejr, Vibe. :-)

Hvis nogle skulle spørge, hvad der var i præmierne, så var det 4 vippeglas og et holmegårdglas med et DKK mærke i bunden. Må indrømme jeg savnede en pokal, mens Paya nok hellere ville have haft 12 kg. foder ligesom lydighedsvinderne fik.  :-)

 

Ingen kommentarer: