tirsdag den 18. oktober 2016

Samsø 15 oktober

Fredag kørte vi mod Kalundborg og kom med færgen til Samsø. Vi skulle overnatte på skolen, men blev indkvarteret i en nærliggende virksomhed. Flot gestus at kunne stille sådan noget til rådighed.
Lørdag stod den så på to rally prøver og en debu i færdighedsprøve 1. Vi lagde ud med champklassen hos Connie og gik en fin runde. To træk for en bue og langt fremme.... Paya smed sig frem i dæk gå rundt  Herefter en lille pause, hvor der var tid til kaffe og lidt at spise. Så var anden bane klar til endnu en champklasse, denne gang hos Anita. Paya fulgte ikke helt med fra start og der var lidt forsinkede reaktioner, så fire træk.
Til præmieoverrækkelsen viste det sig at vi havde vundet begge klasser med hhv 98 og 96 point. Den sidste på tid. Paya blev hermed samlet vinder og fik en flot flise og maaange guffer. 

Så var det lidt pause for os, hvor vi kunne pakke lidt sammen og se HTM og Freestyle. Imponerende teamwork der skal til for at få sådan et program op at stå. Efter de officielle klasser gik færdighedsprøverne igang. Paya og jeg var oppe ved Anja. Den nye øvelse at holde hovedet i min hånd lykkedes ikke helt. Synes ellers hun var ved at kunne den i træningen, men...  De næste øvelser gik super fint. Vi sluttede med et gennemsnit på 4,5 og havde dermed bestået prøven. (Max point er 5 og man skal vist have et gennemsnit på 3,5)
Efter præmieoverrækkelsen kørte vi mod færgen efter GPS, desværre den forkerte vej og måtte herefter ræse i den modsatte retning. Vi nåede med nød og næppe færgen.
Hjemme ventede Trine med frisklavede nachoes og således blev efterårsferien skudt igang.


Ingen kommentarer: