mandag den 29. august 2011

DM på Bornholm 27.-28. august 2011

Denne weekend gik turen via Ystad til Bornholm, hvor der blev afholdt DM i lydighed og rally. Paya havde kvalificeret sig i LP1 og i ekspert klassen, Sashia i begynder klassen. Gitte og Era var også med i hhv LP2 og ekspert klassen. Fredag indrettede vi os i det hus, vi havde fået lov at låne til lejligheden og spiste pandekager i Gudhjem på Pandekagehuset. Om aftenen kørte vi et smut til Allinge og satte stævnetelt m.m. op.
Lørdagen startede lidt kaotisk for Gitte, da LP1 og LP2 kørte samtidig i to ringe. Først fællesafdækning med Era i LP2 og derefter LP1 med Paya for så at skulle tilbage og gå resten af LP2 programmet med Era. Nå,men det gik godt med begge hundene og senere viste det sig at det rakte til en 6. plads med Paya, som opnåede 159,5 point. :-)Om eftermiddagen var det så min tur til at få stress. Først banegennemgang i ekspert i den ene ring, så banegennemgang i begynder i den anden ring og så skulle jeg oveni starte klassen med Paya, Øv, ikke optimalt. Jeg følte jeg måtte give køb på noget af benegennemgangen til begynder og gå i gang med at varme Paya op, men så trak det ud med starten og da vi endelig kom igang var Paya forvirret og kiksede den ene øvelse efter den anden. jeg valgte at gå ud. Brandærgerligt, da det senere viste sig at der kun var 4-5, der ikke kom med i finalen og jeg havde haft en god cahance for at gå videre, hvis resten af banen var gået, som planlagt. :-( Nå, nu måtte jeg koncentrere mig om begynderbanen, så jeg var klar til at gå med Sashia. Det gik fint, synes der var et par steder, hvor hun hang lidt, men ingen øvelser gik galt. :-)Imens var Gitte oppe med Era i ekspert på den anden bane, så vi fik Christine til at filme. Paya kom selvfølgelig ikke med i finalen, men Sashia havde kvalificeret sig. :-) Finalebanen var lige til at gå til, men hun måtte trækkes lidt op hist og pist, men gik ellers fint.Nu ventede vi på resultaterne. Alle klasser skulle være slut først. Paya fik selvfølgelig en IB sammen med to andre og dermed en fælles 15. plads. Sashias resultater rakte til en 2.plads med 98,5 point. :-) Super sejt efter kun at have været hjemme hos mig igen i en uge. :-)

Vi havde besluttet at blive på Bornholm til søndag, så vi kunne gå op igen og udnytte muligheden for måske at kvalificere os til næste års DM. Det var kun planlagt at vi skulle op i lydighed, men jeg efteranmeldte både Sashia og Paya, da det ud fra tidsplanen så ud til ikke at skabe konflikter i starterne. .-) Vi startede med begynder klassen. Sashia gik fint, men vi måtte tage en enkelt øvelse om. Hun opnåede 96 point og blev RALLY BEGYNDER MESTER på dagen. :-)Da det var ved at være Payas tur ville de godt starte LP1, men heldigvis fik vi tid til at afslutte vores rally først. Paya kom igennem banen, men vi måtte lave en øvelse om og lavede kludder i den til sidst. Hun var meget obs på de telte, som blæsten rev i. Vi havde jo også fået vores forsejl i hovedet et par gange i løbet af formiddagen. Hun gik resten af banen fint og sluttede med 86 point. :-)


Så blev det tid til min første LP1. Paya opførte sig eksemplarisk. Der var kun en øvelse vi blev trukket i - stillingsskift - måtte give en ekstra kommando og glemte at afkode rallyarmen ved afslutningen..-) Vi opnåede 175,5 point ud af 180 mulige og blev nr. 1 i klassen. :-) Kameraet og kameraføreren havde lidt samarbejdsproblemer så derfor to dele. :-)

Herefter var der mulighed for at tilmelde sig en åben klasse i rally, hvor der var tre championøvelser med. Alle med hunden på venstre side, så alle kunne være med. Gitte mente jeg skulle prøve en hund mere, så hun tilmeldte både Era og Paya. Begge hunde gik fint, men lavede sjovt nok begge fejl i samme øvelse. Den kunne Paya ellers godt, men kun uden for ringen, så -3 til dem begge. Paya var lidt hurtigere at gå med end Era, så de blev hhv. nr. 3 og 4 i klassen. Super tøser. :-)
Super hyggelig weekend, hvor der både var tid til sigtseeing, afslapning, stævnehygge og ikke mindst med masser af præmier. :-) Her ligger tøserne foran udbyttet og glæder sig til at smage på indholdet.:-)

Ingen kommentarer: