mandag den 1. august 2011

Vejen 28.-31. juli 2011AHLś PAYA PAPAYA
DANSK/SVENSK AGILITY CHAMPION
OG DANSK SPRING CHAMPION


Onsdag kørte vi til Vejen. Vi var nogle stykker, der boede sammen på Ribehøj camping, da der ikke var flere pladser i Vejen.

Torsdag startede med Sp3, fint løb, men en lille misforståelse ved næstsidste spring kostede en disk. I Agå snød hun på felterene og gik i forkert tunnelhul -disk. Ag3 blev brugt til at træne felter, hvilket gik ud over tiden, men de skulle bare være der.;-) Både Tommy og jeg meldte til i Ag3 ekstra og her gik det fint bortset fra, at jeg fik kaldt hende udenom Aét, så hun kom i min løbebane og blev trådt på – stakkels lille hund, men felterne var der. .-)

Fredag havde vi tre rigtig gode løb. Først Ag3, hvor vi blev nr. 2 og fik cert.


Herefter var det Spå, hvor vi igen blev nr. 2. :-)


Dagen blev rundet af med Sp3, hvor vi blev nr. 3 og fik cert.


Lørdag fejrede vi de nye titler med champagne sammen med Preben med Godis, som havde fået sit sidste cert i spring i ekstra klassen om fredagen. Godis er nu dansk/svensk spring champion. TILLYKKE :-) Samtidig var der besøg af to af mine brødre, så teltet var fyldt helt op. :-)
Ind imellem løb vi to åbne med disk. Et rigtig fint holdløb og et Ag3, hvor Paya var stået helt af??? Men Tommy fik sin Agå og er dermed klar til DM.:-)

Søndag morgen pakkede vi, så campingvognen kunne komme ud af pladsen inden vi kørte til stævne og selvfølgelig den eneste dag, hvor vi skulle løbe tidligt. Sp3 og Spå blev til disk, mens vi nøjedes med en feltfejl i Agå og måske en vægring? i holdløbet.Herefer blev der pakket sammen og campingvognen blev kørt til Ribe inden vi vendte snuden hjemad med fem trætte passagerer ombord.:-)

Tak for en dejlig forlænget weekend i det jyske med masser af agility og hygge. :-)

Ingen kommentarer: