søndag den 16. oktober 2011

Vallensbæk 15. oktober 2011

Egentlig ville jeg holde lidt pause fra stævner, men lod mig alligevel lokke med til stævne i Vallensbæk. Stævnet var ikke i DKK regi, men man løb som før om Sjællandsmesterskabet 2011.
Anne-Grete og jeg kørte sammen derud med hhv. Merlie og Paya. Vi startede med springløbet. Paya gled lidt på tæppet i starten, men herefter gik det fint dog med lidt store buer. Vi kom igennem banen uden fejl og tiden rakte til en 3. plads efter Tommy med Olsen og Ole med Mokka. :-) Der var kun 5, der var fejlfri i klassen.

Så blev banen bygget om til spring åben, hvor alle tre størrelser løb mod hinanden. Enkelte forhindringer kunne tages valgfrit. Det gjaldt om at komme tættest på en bestemt tid, som ville blive afsløret efter løbet. Vi tog en stille runde, men næstsidste spring blev lidt for valgfri, så disk.

Efter pausen var det bygget om til agility. Vi startede i omvendt placeringsrækkefølge og skulle deraf starte tredie sidst. Det blev et fint løb, hvor hun dog forlod vippen inden, den var i gulvet. Normalt er hun lidt langsom på vippen, men kke her. 5 fejl

Nu var det spændende, hvordan det gik med Ole og Tommy. Ole fik også 5 fejl - Aet og Tommy 10 - de felter. Vi sluttede på en 2. plads lidt hurtigere end Ole, men selvfølgelig efter den eneste fejlfri i klassen Scott med Simba. Nu kom det an på tiden, hvem der blev Sjællandsmester. Tommy mente, det var Ole, så jeg begyndte at pakke sammen, men mindsanten om ikke det viste sig at vi havde været 0,30 sek hurtigere, så nu er