lørdag den 15. maj 2010

Slagelse 15. maj 2010

Vejrguderne habde lovet regn og det løfte skal jeg love for de holdt. Vi ankom lidt op af dagen, da både Merlie og Paya var i spring 2. Anne-Grete kende en vej ned, så man kunne holde lige bag teltene, mægtigt og sørme om der ikke også var lige netop plads til vores telt ved siden af Mette og Dorte.

Vi lagde ud med Sp2 om formiddagen i nogenlunde vejr. Der var et par steder jeg var lidt usikker på handlingen og det medførte et ikke så jævnt løb. Vi sluttede som nr. 1 i klassen lige under banetid og fik dermed endnu en oprykning.



Så blev banen bygget om til Ag2, som vi løb i silende regnvejr. En misforståelse undervejs blev reddet med et elevatorhop fra Payas side, men ved vippen blev hun usikker og gik af. Hun kiggede hele tiden på mig istedet for at løbe fremad. Hm flere fremad kommandoer måske, ville have hjulpet.5fejl og en lille tidsfejl på o,72, men nok til en 2. plads.



Efter en frokostpause med præmieoverrækkelser, hvor vi høstede cola og lakridser, var banen blevet bygget om til Ag2. Nu stod det ned i strid strømme. Vi løb et forsigtigt løb på den noget glatte bane og endte på en 1. plads med en lille tidsfejl på 0,88.



Dagen sluttede med Sp2. Nu var banen blevet tung og mudret. Vi arbejdede os gennem banen med 0 fejl.
Efter Merlies sidste løb pakkede vi teltet sammen og ville køre bilen ud, men de holder godt på folk dernede. Vi kunne ikke køre op igen, da bakken var for glat, så vi måtte ud af en alternativ rute og sad selvfølgelig fast, men med lidt skubberi kom vi fri. Herefter var der præmieoverrækkelse med gratis pølser og sodavand. Mægtig tradition. Vi sluttede på en 2. plads og fik dermed den sidste oprykning til klasse 3. :-) Vi fik endu mere lakrids og Anne-Grete fik en flaske vin med hjem og den sidste oprykning til klasse 3 i spring.:-)



Hvis vi skal komme videre nu, må der arbejdes på mere tempo generelt og sikkerhed i slalom indgange og selve forhindringen. Jeg må fortælle hende, at det hun gør er fint, så hun bliver mere selvstændig og sikker.
Træning, træning og atter træning for den lille pop.

Ingen kommentarer: